fbpx
Välinehuolto | Laadulla Suomen Välinehuollolta
14468
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14468,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

SUOMEN VÄLINEHUOLTO – KOKENEET OSAAJAT PALVELUKSESSASI

Suomen Välinehuolto on julkisten ja yksityisten terveydenhuollon yksiköiden luotettava kumppani, joka vastaa asiantuntevasti asiakkaidensa välinehuollosta. Koko tuotantoprosessimme on jäljitettävissä ja se on dokumentoitu ISO 13485 -standardin vaatimusten mukaisesti, mikä yhdessä ammattitaitoisten välinehuoltajien kanssa takaa korkealaatuisen ja luotettavan palvelutason.

Välinehuoltopalvelut

Toteutamme kattavat välinehuollon palvelut yksityiselle sekä julkiselle sektorille luotettavasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Räätälöimme palvelun asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Sterilointipalvelut

Terveydenhuollon välineistön sekä lääkinnällisten laitteiden sterilointipalvelut. Käytämme sterilointimenetelminä höyrysterilointia, matalalämpösterilointia ja kuumailmasterilointia.

Lainainstrumentit

Tarjoamme monipuolisen valikoiman valmiiksi huollettuja lainainstrumentteja lyhyt- tai pitkäaikaiseen käyttöön. Hyvä vaihtoehto esim. ruuhkahuippuihin tai koko instrumentaation ulkoistamiseen.

LABORATORIOT

Puhdistusprosessimme toteutetaan kvalifioiduilla laitteilla. Laadimme jokaisesta pesuerästä erädokumentaation.

LÄÄKÄRIASEMAT

Lääkäriasemien välinehuoltoon tarjoamme luotettavia ratkaisuja säännöllisen toimitusaikataulun mukaan sekä vastaamme hoitotoiminnan vaihteleviin tarpeisiin.

HAMMASHUOLLOT JA SUUN TERVEYDENHOITO

Hammashoidon välinehuoltoon sisältyy puhdistuksen ohella aina hammaskivi-instrumenttien teroitus.

LEIKKAUSSALI- JA TOIMENPIDEYKSIKÖT

Instrumentit puhdistetaan huolellisesti ja korit kootaan asiakkaiden ohjeita noudattaen. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota siihen, että instrumenttipakkaukset kestävät kuljetuksen.

Miksi Suomen Välinehuolto?

Nopeus, vaivattomuus ja joustavuus

Hoidamme välinehuollon puolestasi kokonaisvaltaisesti ovelta ovelle -palveluna. Toimitamme huolletut instrumentit takaisin seuraavaksi päiväksi, kiiretoimituksina tarvittaessa jopa yhden työpäivän sisällä.

Laatu

Laatu on toimintamme lähtökohta. Toimintamme perustuu ISO 13485 -standardin mukaiseen laatujärjestelmään. Kehitämme tuotantomenetelmiä ja käytämme parasta mahdollista laitteistoa, jotta pystymme vastaamaan aina tiukentuviin laatuvaatimuksiin ja nopeisiin toimitusaikoihin.

Toimitustehokkuus ja -varmuus

Vahva laitekantamme, konekapasiteettimme sekä tekniset varajärjestelmämme takaavat toimitusvarmuuden. Lisäksi voimme tarvittaessa siirtää toimintoja kahden toimipisteemme välillä.

Resurssisäästöt

Kun ulkoistat välinehuollon Suomen Välinehuollolle, vapautat tila- ja henkilöresursseja ydintoimintoihisi. Läpinäkyvän hinnoittelumme ansiosta maksat vain todellisista kustannuksista.